Ervaringen

Kinderen en ouders over de begeleiding van KindercoachingLeek:

Mijn dochter had heel veel moeite met begrijpend lezen! Met behulp van Tessa van KindercoachingLeek zijn we erachter gekomen wat haar probleem is! Te snel lezen, niet weer terug lezen, niet de goede lijnen uit de tekst halen! Tessa heeft 3x op allerlei manieren met mijn dochter geoefend en haar een paar handvatten aangereikt! Nu zijn haar resultaten heel goed. Na elke sessie kreeg ik netjes een verslag van Tessa over hoe en wat. Mijn dochter en ik waren erg blij met de begeleiding van Tessa!!

K.D., Leek oktober 2015

We hebben de begeleiding van ons zoontje als heel kundig, prettig, betrokken en warm ervaren. Ons zoontje van 6 ging met veel enthousiasme naar elke sessie toe en vond alle oefeningen en spelletjes die gedaan werden heel leuk. Hij is rustiger geworden en zich meer bewust van zijn gedrag. Hij zit lekkerder in zijn vel en stapt opener en vrijer naar ons toe.

H.L, Groningen maart 2015

Ik word nu niet meer zo vaak boos. Ik vond het tekenen, de handpoppen en de play-mais heel erg leuk. Het spelletje met de stenen vond ik minder leuk.

Y. (6 jaar), maart 2015

Het voelde goed voor mij. Ik heb veel geleerd. Ik heb geleerd hoe ik met de scheidingssituatie om moet gaan. Ik heb vertrouwen in de toekomst.

R. (12 jaar) , januari 2015

Deze mooie tekening kreeg ik van een cliĆ«ntje van zes jaar bij de laatste sessie. Hij tekent zichzelf onder de regenboog. Zo prachtig. De regenboog in kindertekeningen staat voor verzoening . Het verbeeldt iets van een verlangen, van dat het goed zal komen. De boog beschermt…..

IMG_0048